Kamer met eigen badkamer in landelijk gelegen woonboerderij in Stolwijk.

20 Juni 2021 - Sylvia Oudenes

€ 75.00

De Hostee is een Bed and Breakfast in wording. De eerste kamer is echter al klaar en we willen deze al graag aan u aanbieden. De Hostee heeft een landelijke ligging met uitzicht over de landerijen. Gouda en Schoonhoven liggen in de directe nabijheid. De Hostee heeft een aparte, sfeervol ingerichte ontbijtruimte. Mee eten "wat de pot schaft", behoort ook tot de mogelijkheden. De kamer heeft een 2 persoonsbed met een eigen badkamer welke is gelegen aan de overzijde van de hal.
Fietsen huren of met de Picknickbakfiets op stap behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag gerust naar ons aanbod.
De Prijs is gebaseerd op 2 personen met luxe ontbijt.
Omdat we nog aan het verbouwen zijn hebben we nog maar beperkte openingstijden. De kamer is beschikbaar van vrijdagmiddag tot en met zondagochtend.

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Zuid-Holland

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2

De Hostee ligt aan een polderweg met water in de gemeente Krimpenerwaard. Aan de voor en achterzijde bevinden zich landerijen met koeien en geiten. Op 10 minuten loopafstand is de rechtstreekse busverbinding met Gouda en Schoonhoven. Ook Rotterdam en Utrecht zijn met het openbaar vervoer prima te doen. In de Krimpenerwaard is het prachtig fietsen. U kunt bij ons ook gewone fietsen huren of huur de compleet ingerichte picknickbakfiets (zie ook picknickbakfiets.nl). Wij hebben mooie fietstochten voor u uitgestippeld. Wij zijn zelf geboren en getogen in deze mooie omgeving en kunnen u er alles over vertellen.